Thursday, April 1, 2010

ouh, award lagi~


wah..wah..wah..dapat award lagi.
tapi kali ni award lain pula.
hari tu dapat award sebab blog yang 'kononnya' interesting.
kali ni dapat award dengan title yang berbeza;
beautiful blogger award.
dengan rasa terharu+berbesar hati+hidung kembang kempis
saya ingin mengucapkan terima kasih kepada penyampai award bernama
cik azie nur'auni shbini!!
(namanya saja cik tapi she's taken okay) 
;)


oit auni.
saya pun dah sama-sama confuse dengan awak.
award ni sebab blog ni cantik ke sebab blogger nya cantik?
ngeh3.
blogger kan bermaksud orang yang blogging.
so beautiful blogger tu refer kat kita la kan.
hahaha.
(berkata dengan penuh perasaan yang perasan)
:) :D :P 

sila refer kepada post yang lama.
rules dia masih sama.
tapi kali ni saya tetiba kerajinan nak laksanakan rules no 2 dan 3.

disebabkan title award ni beautiful blogger,
saya nak sampaikan kepada perempuan sahajalah.
*wink*
kepada nama yang disebut, sila line up untuk menerima anugerah.

mereka adalah;
and lastly...awak lah cik auni (saya bagi balik)

7 perkara pasal saya:
1. saya suka pink.
2. saya suka chocolate.
3. saya suka teddy bear.
4. saya suka kucing.
5. saya suka karipap.
6. saya suka pau ayam hospital putrajaya.
7. saya suka buat bunyi pelik-pelik.

7 perkara BUKAN pasal saya:
(tiada dalam rules :D)
1. saya suka cicak.
2. saya suka menari.
3. saya suka gitar.
4. saya suka bola.
5. saya suka ulam.
6. saya suka jalan-jalan.
7. saya suka barbie doll.

ok, siapa yang dapat award tu, sila claim ye.
copy and paste sudeyy.
:D

9 jejak ditinggalkan:

aunishbini said...

tanak buat da! :(
hahahaa

myzaza said...

tq cik sby for the award..hehe..
makin hari makin rajin post new stuff
hehe..
kata nak tukar balik layout jd lembu ats tasya's request?
hahaha...

sabby sabrina said...

>auni: tak yah la buat cik auni. :D

> zaza: ok sme2 cik zaza. seb baek awk perasan award tu. tu la,awk xde chatbox, ssh nk gtaw. hehe. letak la chatbox. ngee~
erkk..sape kate sy nk tuka blek. xmo la ikot request cik tasya tu. dr sy tuka blek, baek sy tuka layout yg lg cntek :D

Mardieq Jeffery said...

tak fhm lah. nk buat ape then ? haha. thanks btw :)

sabby sabrina said...

tak faham? ikot rules la. tgk post before. :) tak pun,tgk sample kt blog org lain, auni contohnya~

eja said...

kene buat ek?? huhu sorry la aku da lame x check blog. nnt aku wat ok babeh!!

sabby sabrina said...

depends la kt u. :D

mEanDthe0nlymE said...

uuu best dpt award cantek?? ngeheh :D

sabby sabrina said...

ouh, best2. ala..kamo tak di tag. wkt sby bwt tu, sby tag org yg active blogging je. :D

Post a Comment